Testimonials

Hieronder lees je ervaringen van deelnemers van onze tango activiteiten. Wij putten onze inspiratie uit deze reacties (natuurlijk ook de mondelinge!). Voor de privacy zijn de berichten anoniem. We zijn heel dankbaar dat we zoveel bijzondere, lieve mensen ontmoeten dankzij de tango. Abrazo, Mariano & Cosima

Jouw ervaringen?

Stuur ons gerust een bericht waarin je jouw ervaringen vertelt. Daarmee inspireer je andere dansers, en kunnen zij zich een beter beeld vormen van het effect van onze lessen. We plaatsen je bericht anoniem. Hartelijk dank!

E-mail info@mariano-cosima.com

 

Mooie dansers, geweldige docenten en vooral heel beminnelijke mensen dankzij wie ik een geweldig mooi milonga weekend heb gehad. Mariano en Cosima, mijn dank is groot. Heel, heel groot!
Danser uit Enschede na deelname Milonga weekend

 

In een woord geweldig. Aan alle verwachtingen voldaan en meer dan dat. Nogmaals bevestigd dat Mariano en Cosima tot de absolute danspedagogen en –technici gerekend moeten worden, naast hun innemendheid en onbegrensde energie! Bedankt, en graag snel weer.
Danser uit Amsterdam na deelname Milonga weekend

 

Het was weer ongelooflijk fijn om les van jullie te hebben. Voor mij zijn jullie de top!
Danseres uit Uffelte na deelname Milonga weekend

 

Het was een heerlijk weekend!!!
Danser uit Ermelo
 na deelname Milonga weekend

 

Ik vond het een super gaaf, gezellig en leerzaam weekend.
Danseres uit Oldenzaal
 na deelname Milonga weekend

 

 I want to move to Amsterdam and join all your classes!
Dancers from Australia after attending a Tango Holiday (2011)

 

Om te beginnen willen we jullie bedanken voor de fantastische workshops van het weekend! Het was goed opgebouwd, heel duidelijk (van jullie alle twee). Het was precies waar het in de tango om gaat. Terug naar de basic en dat is exact waar we nu aan toe waren. Geen pasjes (we hebben er al genoeg van geleerd) maar de essentie, hoe dans je die passen zodat het lekker voelt. We kregen veel gelegenheid om te oefenen, te voelen en te begrijpen wat de bedoeling was. Het wisselen van partners was ook een goed idee: je leert je dan op iemand anders te richten.
Dancers from Andijk after attending a Tango Weekend (2010)

 

Erg geslaagde les voor mij dit weekend. Veel bijzonders gevoeld en (daardoor) ontdekt door jullie gedetailleerde uitleg en enthousiasme.
Heel veel dank!
Dancer from Amsterdam
after attending a Tango Weekend (2010)

 

Mijn God ik zit vol. Vol connectie, warmte, flow en muzikaliteit. Wat een energie. Geen enkele nieuwe 'pas' geleerd. Wel een enorm beter en duidelijker inzicht gekregen over het hoe en waarom het éne wel werkt en het andere totaal averechts. We wisselden in het leiden en volgen. Iedereen. Spekkie naar mijn bekkie dus;))Dancer from Antwerp after attending a Tango Weekend (2010)

 

Jullie hebben er in ieder geval al een nieuwe fan bij. Het was prachtig!
Dancer from Antwerp
after attending a Performance (2010)

 

Moe, voldaan, zere voeten.. Het was een gezellig en heel leerzaam tangoweekend. Jullie zijn zo inspirerend!! Bedankt. Dancer from Heerlen after attending a Tango Weekend (2010)

 

"Exhausted and happy". Very happy. Het was een geweldig weekend. Zeer goed opgebouwd en de 'groep' die geen goep was werd er wel eentje. Flow, connectie, energie uitwisselen, ik kon het met een ieder; heel bijzonder. Niemand heeft mij geduwd of aan mij getrokken.
Dat is een unicum gewoon.
Dancer from Antwerp
after attending a Tango Weekend (2010)

 

We hebben enorm genoten van jouw aanpak: geweldig bedankt daarvoor, wat was het leuk en stimulerend! Heeft ons goed gedaan!
Dancers from Utrecht after attending a Private Class (2010)

 

'k wilde even zeggen dat ik blij ben aan tango te zijn begonnen. Het is ontzettend goed voor mijn evenwicht en gisteren na de les, voelde ik me echt geaard...in balans. Ik zou het iedereen met neuropathie aan voeten (veel mensen met suikerziekte hebben vergelijkbare klachten) aanraden. Ik heb dansschoenen met blokhakken aangeschaft en heb daar gisteren mee geoefend...gaat heel goed in dit tempo... dus, dadelijk met meer balans en evenwicht, kan ik wellicht ook met hakken salsadansen straks. Dus, dankjulliewel voor de inspiratie. Tot volgende week. 
Dancer from
Amsterdam after attending a Tango Class (2010)

 

Gisteren kreeg ik een leuk sms-je van 'n vriendin van me die naar jullie tangoles was geweest (op mijn aanraden naar jullie) ;-) "Het was geweldig. Wat kunnen zij goed lesgeven! Ook mijn partner was helemaal stralend, geen enkele last van zijn a-ritmisch zijn (wat hij dacht)  en ook erg goed kunnen leiden. Wat veel al in een les. Erg opgetogen nu."
Dancer from Amsterdam after attending a Tango Class (2010)

 

Mijn eerste tango vakantie is me heel goed bevallen. Heerlijk om zo veel te dansen op een prachtige rustige plek terwijl er prima voor je wordt gezorgd. Een hele goeie manier om te ontspannen vond ik, omdat je ook niet hoeft na te denken over het programma. M'n hoofd hoefde even niet zoveel en dat is wat mij betreft ok, helemaal de bedoeling van een vakantie.
Jullie geven lekker enthousiast les en ik vond de week een mooie mix van aandacht voor de basis en uitspattingen in de vorm van de tangoposes. Ik heb absoluut het gevoel dat mijn dansrepertoire is vergroot en dat ik steviger in m'n dansschoenen sta en daardoor juist lichter en soepeler dans. Wat wil een mensch nog meer?? Veel dank voor de organisatie, de lessen en de sfeer die jullie creëren. tot ziens bij een andere tangogelegenheid!
Dancer from Utrecht after attending a Tango Holiday (2010)

 

Langs deze weg wil ik jullie nogmaals van harte danken voor een heerlijke week. Ik heb de indruk dat ik weeral bijleerde, door goede houdingen voor mezelf, zodanig dat ik nog niet al te afhankelijk wordt van de figuren van de danspartner ... Ook buiten het dansen was de locatie zeer goed gekozen en heb ik echt genoten. Ik wens jullie dan ook nog zonnige dagen, een warme zomer en veel dansgenot, en hopelijk ook enkele dagen in het Antwerpse!
Dancer from Antwerpen after attending a Tango Holiday (2010)


Het was een supervakantie met supermensen! Een erg interactieve en dynamische groep. En supertangolessen.
Dancer from Amsterdam after attending a Tango Holiday (2010)

 

Een zonnige kerst met jullie in Afrika, tango, vrolijkheid, dank.
Dansers uit Haarlem na deelname aan een Tangovakantie (2009)

 

Het is heel prettig om met jullie de geheimen van de tango te ontdekken. Kort gezegd: plezierig en heel erg leerzaam!
Danseres uit Leiden na deelname aan een Tangovakantie (2009)

 

Gracias a Dios por este viaje...
Graicas a Mriano y Cosima por el tango...
Gracias a mi Amor por su amor...
Deseo a todos los que han estado en este viaje... que Dios los bendiga a todos.
Danser uit Buenos Aires na deelname aan een Tangovakantie (2009)

 

You gave us baby tangueros hope and inspiration! and all of you made "the English"so welcome! Hasta la vista
Dancer from England after attending a Tango Holiday (2009)

 

Prachtig om jullie te zien dansen, ontwapend in de les, uitagend, bemoedigend, geduldig, aandachtig. Jeugdig en met een pofessionele ambitie, weloverweogen en speels. Ik voel me zo nu en dan onhandig en met een zwak geheugen, maar de grondhouding en technische basis die jullie aanreikten heb ik wel verankert. Ik ga met een voldaan gevoel naar huis.
Danser uit Groningen na deelname aan een Tangovakantie (2009)

 

Jullie maakten mijn droom war - samen met zoveel lieve mensen! Bovendien krijg ik kippevel als ik jullie zie dansen. "Géén Tijd slaat ooit d'herinnering stuk..." Hartelijk dank voor deze mooie veertien dagen Tango op Madeira.
Danseres uit Leuven na deelname aan een Tangovakantie (2009)

 

ik zeg niks
ik ben blij met jullie
met jullie als docenten
met de geweldige cursusuren
met de ongelooflijke dansperformance. meer (en dat meen ik) dan prachtig. wat een passie
...heb ik nu niks gezegd?
dikke knuffel voor jullie beiden
Dancer from Antwerp after attending a Tango Weekend (2010)

tangovakanties.nl

Mariano-Cosima.com | TangoWeekends.com | TangoHolidays.eu | TangoVakanties.nl | Powered by PuroTango

© All rights reserved Puro Tango Productions